Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Noutati

Liste experti evaluatori romani

Liste experti evaluatori romani

In vederea demararii procesului de evaluare a cercetarii stiintifice din universitati pe domenii de specialitate, au fost constituite panelurile de evaluare pe care le supunem spre validare comunitatii academice romanesti.

Constituirea acestor paneluri s-a facut pornind de la procesul de nominare/co-nominare prin analiza CV-urilor, selectandu-se personalitati stiintifice cu vizibilitate internationala, avand activitati anterioare de management si evaluare a proiectelor de cercetare, integri din punct de vedere al eticii profesionale si care sunt dispusi sa aloce timp procesului de evaluare.
- Panel Grup de Domenii I - Stiintele Naturii
- Panel Grup de Domenii II - Stiintele Ingineresti
- Panel Grup de Domenii III – Stiintele Sociale si Economice 
- Panel Grup de Domenii IV- Stiintele Umaniste
- Panel Grup de Domenii V - Arte si Arhitectura
- Panel Grup de Domenii VI - Stiintele Vietii

Pentru a putea vizualiza mai multe informatii despre activitatea stiintifica a expertilor nominalizati, va rugam sa accesati ftp://ecs-univ.ro/ftp_pub/. Va recomandam sa utilizati Microsoft Internet Explorer sau un alt client FTP.

Observatiile Dvs. privind activitatea profesionala si probitatea morala a celor nominalizati sa faca parte din panelurile de evaluare, precum si eventualele alte propuneri, pot fi trimise  pe adresa: experti-evaluare@uefiscsu.ro. Termenul de primire al acestora se prelungeste pana la data de 7 mai 2010.

Mentionam ca lista expertilor straini va fi definitivata in urmatoarele 2 luni, rolul acestora fiind extrem de important, asigurand un inalt grad de obiectivitate al intregului process si o racordare a lui la criteriile si standardele utilizate in prezent la nivel international.
Date de contact:
Tel.: 021.307.19.25, 307.19.90
Persoane de contact: Marlena Rotar si Alexandru Nicolin.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Data publicarii:

Arhiva

toate articolele

Calendar evenimente

iulie 2024
LMaMiJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Inscriere newsletter